Vi har alle produkter på lager for omgående levering, dersom ikke annet er oppgitt. 

Vi selger et utvalg av Burdes designutvalg for planlegging, dekorasjon/pynt osv. og vi legger stadig til nye spennende produkter.

Pinky Pine er en ny, trendy nettbutikk med produkter til ditt hjemmekontor og din hverdag. Med fokus på designprodukter setter vi farge på hverdagen med alt fra kalendere og papir til produkter til hjemmekontoret.

Pinky Pine ble grunnlagt i 2018 som ett frittstående datterselskap av Burde Förlags AB. Konseptet bygger på funksjonelle designprodukter som fungerer både på jobb og hjemme. Alt avhenger av situasjon og behov.

Med fokus på kvalitet, design og funksjon velger vi våre produkter i overenstemmelse med EU- og REACH-retningslinjene. Vi tror på holdbar utvikling, da en stor prosent av vårt papir er FSC-sertifisert. Til kalendere er for eksempel mer enn 90% av papiret fra en FSC-sertifisert skog.

Sosiale medier er en viktig markedsføringskanal, og en av de mest effektive måtene å kommunisere med kundene våre på. Følg oss gjerne på @pinkypineofficial eller bruk #pinkypine for å vise bilder av ditt nye, trendy Pinky Pine-produkt!

Stort sett hele vårt papirbaserte utvalg av kalendere og notatbøker er FSC-sertifisert, noe som betyr at treet er fulgt av uavhengige, sertifiserte skogsertifiseringsorganer, gjennom fabrikken og videre i prosesskjeden frem til sluttproduktet.

FSC arbeider for bærekraftig skogbruk som ikke bare er økonomisk levedyktig, men også tar hensyn til miljøet og sosiale forhold.

Skogen gir oss vann, frisk luft og bidrar til å bremse den globale oppvarmingen.

Grieg Burde AS

Org.nr: 920 555 780

Adresse
Hvamveien 4
2026 Skjetten

Noen andre spørsmål?

Nøl ikke med å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål som du ikke finner svar på her.